Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Olvasóklub és Star Wars – változatos programok a Széna téri Tagkönyvtárban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. április 07.
Áprilisban is változatos programokkal várja olvasóit a Vörösmarty Mihály Könyvtár Széna téri Tagkönyvtára. A hónap végéig a látogatók Star Wars Lego- és könyvkiállítást csodálhatnak meg, valamint április 9-én, hétfőn délután folytatódik a Tagkönyvtár Olvasóklubja is.
Tovább...
 
„Ahonnan elmész, egy kicsit mindig ott maradsz” – emlékkő Varga Gábor tiszteletére Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2024. április 06.
A Gaja Környezetvédő Egyesület néhai elnökére, Varga Gáborra emlékeztek péntek délután az Alsóvárosi pihenőparkban. A sokak által elismert és szeretett természetvédő tiszteletére emlékkövet helyeztek el a parkban, valamint egy tölgyfát is elültettek.
Tovább...
 
Segítség ruhaadományokkal Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. április 06.
A Kríziskezelő Központ ismételten adományokat gyűjt hajléktalanok számára. A felajánlott női, illetve férfi farmereket, melegítőket, edzőcipőket a Sörház tér 7. szám alatt tudják leadni 8 és 18 óra között a segítő szándékúak.
Tovább...
 
Szép szobrok városa – belvárosi séta indul szombaton a Vörösmarty térről Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. április 05.
Szép szobrok városa címmel szervez városismereti sétát április 6-án, szombaton 10.00 órai kezdettel a Tourinform Iroda. A Vörösmarty térről induló, izgalmas programra előzetes regisztráció szükséges.
Tovább...
 
Együttműködés a fehérvári diákokért Nyomtatás E-mail
Írta: KJE & Józsa Dávid   
2024. április 05.
Együttműködési megállapodást kötött a Kodolányi János Egyetem a Székesfehérvári Szakképzési Centrummal Székesfehérváron. A megállapodás fő célja, hogy minél több fehérvári középiskolában végzett diákot tartsanak Székesfehérváron és tanuljanak tovább helyben, a Kodolányi János Egyetemen. A részleteket sajtónyilvános rendezvényen ismertette dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár Megyei Jogú Város polgármestere, dr. Vizi László Tamás, az Egyetem mb. rektora és Horváth Lajos Zoltán, a Centrum főigazgatója.
Tovább...
 
A Rákóczi-emlékmű támogatóit köszöntötték pénteken a Városháza Dísztermében Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. április 05.
A Városházán köszöntötték pénteken annak a széleskörű összefogásnak a részeseit, melynek köszönhetően közadakozásból felavathatták II. Rákóczi Ferenc emlékművét tavaly ősszel Székesfehérváron, a Rákóczi utcában. Egy most aláírt szerződés értelmében a szobor immár a város tulajdonát képezi. Az ünnepségen érmek átadására is sor került a köszönetnyilvánítás jeleként.
Tovább...
 
Családi délelőttel, stadiontúrával és tavaszi ökotúrával folytatódnak a Sóstó programjai Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. április 05.
A tavasz az év legmozgalmasabb időszaka a természetben. Az életadó szezonban izgalmas, érdekes programokkal, családi délelőttel, stadiontúrával és nászruhás tavaszi ökotúrával várják az érdeklődőket a Sóstón.
Tovább...
 
Felesleges meetingek, rosszul elmentett dokumentumok keserítik meg a hazai irodai dolgozók életét Nyomtatás E-mail
Írta: Hegedüs Bertalan   
2024. április 05.
Magyarország első országos reprezentatív produktivitás kutatása egyebek közt arra keresett választ, hogy a hazai fehérgalléros dolgozók napi munkavégzését milyen olyan tényezők hátráltatják, amelyek akár kiégéshez is vezethetnek.
Tovább...
 
A környezettudatosságot ösztönzi használt okostelefonok értékesítésével a Yettel Nyomtatás E-mail
Írta: Bíró Bori   
2024. április 05.
A fenntarthatóbb mobilhasználatot ösztönözve áprilistól kísérleti jelleggel használt prémium okostelefonok értékesítését indítja el a Yettel. A mobilszolgáltató kezdetben kizárólag a legmagasabb minősítési kritériumoknak megfelelő (A+ minősítésű), előzetesen szigorúan átvizsgált iPhone készülékeket tesz elérhetővé kínálatában az új telefonoknál kedvezőbb áron.
Tovább...
 
Idén is lesz napközis tábor a Bregyóban - Velencén pedig négy turnust szerveznek Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. április 05.
A Bregyó-közi Ifjúsági és Sportközpontban idén nyáron is lesz városi napközis tábor 2024.06.24 és 2024.08.16. között. Nyolc héten át gazdag programokkal, remek nevelőkkel várják a táborozókat. A Velencei Ifjúsági Táborban 2024. június 30. és július 26. között négy turnusban (turnusonként 5 éjszaka időtartamban) lesz lehetősége táborozni a gyerekeknek.
Tovább...
 
A Székesfehérvári Szív Egyesület tagjaival találkozott dr. Cser-Palkovics András polgármester Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. április 05.
Nyolc éve működik a Székesfehérvári Szív Egyesület, melynek tagjai hetente két alkalommal tartanak gyógytornát egészségük védelme érdekében. Egy ilyen alkalomra látogatott el dr. Cser-Palkovics András polgármester és Molnár Tamás önkormányzati képviselő a Székesfehérvári SZC Deák Ferenc Technikum és Szakképző Iskola tornatermébe. A találkozón az Egyesület köszönetét fejezte ki Székesfehérvár Önkormányzatának támogatásáért.
Tovább...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 177 - 187 / 20386